Актуелно

Новости

Пуштен во функција новиот административно-деловен комплекс на Жито Маркети и на групацијата поврзани компании

Почитувани пријатели, со гордост можеме да ве известиме дека свечено го отворивме стопанскиот комплекс кој официјално станува нов дом на Жито Маркети и на групата

Повеќе »
Новости

Започна големата Наградна игра на Жито Маркети “БИДИ ЛОЈАЛЕН, БИДИ НАГРАДЕН”

Жито Маркети стартува нова наградна игра Жито Маркети ја стартува својата втора наградна игра годинава. Националниот малопродажен синџир, овој пат, наградната игра ја спроведува под

Повеќе »
Новости

Започна големата наградна игра на Жито Маркети СО “АДРЕНАЛИНСКА ЖИТО АВАНТУРА” ДО СУПЕР ВРЕДНИ НАГРАДИ

Жито Маркети ја стартуваше новата голема Наградна игра за своите потрошувачи, најавувајќи богат награден фонд со “адреналински” награди. Наградната игра наречена “Адреналинска Жито авантура” започна

Повеќе »
Новости

СРЕЌНА РОДЕНДЕНСКА СРЕДА!

Под наслов “Среќна роденденска среда” изминатата година три Жито маркети го прославија својот јубилеен 10ти роденден. На 18.12.2019год. роденденот го одбележаа Жито Точила Прилеп и

Повеќе »