Жито Маркети со одлична акција за најмалите

Жито Маркети со одлична акција за најмалите

По повод 01.06.- Меѓународниот ден на детето, во тек е акција со намалени цени на најбараните детски производи со времетраење од 31.05.-09.06.2014г.
Подарете им на Вашите најмили нежност и внимание денес, утре, задутре… секогаш!