ЕВРО 2016 навивање, забава и награди со Жито маркети!

ЕВРО 2016 навивање, забава и награди со Жито маркети!

13445287_776276025807482_6146045091222570816_n

Жито маркети во одлична атмосфера, со навивачки дух, бројни награди и изненадувања организираа низа настани ширум Македонија за време на одржувањето на Европското … [Read more...]