Новости

10 години “Жито маркети” во Општина Градско!

1

На 27.12.2018, четврток, Жито маркетот во Градско го прослави својот јубилеен 10-ти роденден. На нашите верни купувачи им подготвивме многу подароци, тркало на среќа, … [Read more...]

7 дена прослава за 7-от роденден на Жито Ване

жито ване 2

Во периодот од 17.12.2018 до 23.12.2018 го прославивме 7-от роденден на маркетот Жито Ване во Велес. За нашите верни купувачи подготвивме флаер наменет само за овој маркет, … [Read more...]

“ЖИТО МАРКЕТИ” СЕГА И ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

каменица

ДПТУ „ЖИТО“ ДООЕЛ Велес на 22.12.2018 го отворија својот прв објект во општина Македонска Каменица. Со новоотворениот Жито маркет, граѓаните од оваа општина добија … [Read more...]

НОВ ЖИТО МАРКЕТ ВО СКОПЈЕ, НАС. АВТОКОМАНДА

автокоманда 3

„Жито маркети“ на 12ти Декември 2018 отвори малопродажен маркет во населба Автокоманда. Во присуство на менаџментот, деловни пријатели и гости, како и жителите на … [Read more...]

Жито маркети прослави 30 години успешно работење!

3.

На 17.10. во пријатната атмосфера на винарија Стоби беа одбележани 3 децении постоење на нашата компанијата. Пристигнаа повеќе од 700 гости, блиски соработници, деловни … [Read more...]

Добитници на подароци во големата промотивна акција на Кафе Браво Премиум од 20.07 до 31.08

40784035_1465568150211596_4318669725858004992_n

[Read more...]

Добитници на подароци во големата промотивна акција на Јогобела од 25.07. до 29.08

37750670_1406743256094086_3744299407151988736_n

Добитници на велосипед: 68065457 Grozdanka Xajkovska 68009075 DARKO MAKSIMOSKI 68082176 Biljana Cvetkovska 68023736 Вelika Naskovska 68083552 EVICA  XAJKOVSKA-JANKOSKA 68030340 DANIEL MONEVSKI 68068916 VELIKA … [Read more...]

„Жито Маркети“ на 18.07 отвори малопродажен маркет во Куманово

zito-marketi-1

„Жито маркети“ на 18.07 отвори малопродажен маркет во Куманово. Во присуство на менаџментот, голем број на деловни пријатели и гости, како и граѓаните на Куманово, на … [Read more...]

Жито Маркети со свој втор маркет во Делчево

IMG_4635

Малопродажниот ланец „Жито маркети” на 16.06.2018г. отвори нов маркет во Делчево на улицата „Булевар Македонија” бр. 45 . Официјалниот почеток со работа на маркетот … [Read more...]

Жито маркети во посета на Економски Факултет, Скопје

image-0-02-05-be03258f08881bf544ac69efe88705153fd496a266fe02719a4148aeca7fa63e-V

На 16.11.2017 претставници од Жито маркети одржаа предавање на Економски Факултет, Скопје. Предавањето се одржа во рамките на предметот Методи на продажба, каде … [Read more...]