Клуб на верни купувачи- “Уживај во омилениот вкус на Аргета и добиј 2000ден!”

Клуб на верни купувачи- “Уживај во омилениот вкус на Аргета и добиј 2000ден!”

Ова се 100-те најлојални купувачи кои во периодот од 12.06. до 12.07.2020год. оствариле највисока куповна вредност од Аргета производи во Жито маркети. Секој од нив е добитник на Жито Ваучер во вредност од 2,000 денари.