Дар во пар- 70 подароци за 70 најлојални купувачи!

Дар во пар- 70 подароци за 70 најлојални купувачи!

Во периодот од 01-31.07. Жито маркети во соработка со Жито Лукс спроведе акција за сите членови на Жито клубот на верни купувачи.
70 подароци за 70 најлојални купувачи на производи на Жито Лукс во Жито маркети- добитниците се рангирани според куповната вредност на производи од асортиманот на Жито Лукс со користење на Жито клуб картичка.
ВАЖНО:Добитниците може да се пријават во најблискиот Жито маркет за подигнување на подарокот.