Жито маркети во посета на Економски Факултет, Скопје

Жито маркети во посета на Економски Факултет, Скопје

image-0-02-05-be03258f08881bf544ac69efe88705153fd496a266fe02719a4148aeca7fa63e-V

На 16.11.2017 претставници од Жито маркети одржаа предавање на Економски Факултет, Скопје. Предавањето се одржа во рамките на предметот Методи на продажба, каде … [Read more...]

Жито маркети – Team building 2017

image-0-02-05-45c38bfa7896d91d8ee989be80eea9e06e348f08af4b389afe4d561a1b1d533e-V

Оваа година на 20-ти и 21-ви октомври во хотел Молика, Пелистер со тимот на раководители и менаџери на сите 54 Жито маркети низ Македонија се дружевме и разменувавме … [Read more...]

Жито Ване 27.10.2017

[Read more...]

Мини-флаер 08.11.2017

мини флаер

    … [Read more...]

Редовен флаер – Студени денови

[Read more...]

Електронски флаер 05.10 – 10.10

mini flaer

[Read more...]

Жито маркет број 54 отворен во Петровец

2

ДПТУ „ЖИТО“ ДООЕЛ Велес го отворија својот прв објект во општина Петровец. Со новоотворениот Жито маркет, граѓаните од оваа општина добија модерен супермаркет … [Read more...]

Мини флаер 18.09.2017

[Read more...]

Редовен флаер – Време е за зимница

[Read more...]

Мини флаер – 04.09.2017

[Read more...]