Добитници на подароци во големата промотивна акција на Јогобела од 25.07. до 29.08

Добитници на подароци во големата промотивна акција на Јогобела од 25.07. до 29.08

37750670_1406743256094086_3744299407151988736_n

Добитници на велосипед: 68065457 Grozdanka Xajkovska 68009075 DARKO MAKSIMOSKI 68082176 Biljana Cvetkovska 68023736 Вelika Naskovska 68083552 EVICA  XAJKOVSKA-JANKOSKA 68030340 DANIEL MONEVSKI 68068916 VELIKA … [Read more...]

„Жито Маркети“ на 18.07 отвори малопродажен маркет во Куманово

zito-marketi-1

„Жито маркети“ на 18.07 отвори малопродажен маркет во Куманово. Во присуство на менаџментот, голем број на деловни пријатели и гости, како и граѓаните на Куманово, на … [Read more...]

Мини-флаер 25.07 – 01.08

[Read more...]

Редовен леток 05.07 – 21.07

[Read more...]

Жито Маркети со свој втор маркет во Делчево

IMG_4635

Малопродажниот ланец „Жито маркети” на 16.06.2018г. отвори нов маркет во Делчево на улицата „Булевар Македонија” бр. 45 . Официјалниот почеток со работа на маркетот … [Read more...]

Фротирка Купон Плус

[Read more...]

Редовен леток 12.06 – 06.07

[Read more...]

Мини-флаер 07.06-14.06

[Read more...]

Редовен леток 18.05 – 04.06

[Read more...]

Мини-флаер 10.05-16.05

[Read more...]