10 години “Жито маркети” во Општина Градско!

10 години “Жито маркети” во Општина Градско!

1

На 27.12.2018, четврток, Жито маркетот во Градско го прослави својот јубилеен 10-ти роденден. На нашите верни купувачи им подготвивме многу подароци, тркало на среќа, … [Read more...]

7 дена прослава за 7-от роденден на Жито Ване

жито ване 2

Во периодот од 17.12.2018 до 23.12.2018 го прославивме 7-от роденден на маркетот Жито Ване во Велес. За нашите верни купувачи подготвивме флаер наменет само за овој маркет, … [Read more...]

“ЖИТО МАРКЕТИ” СЕГА И ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

каменица

ДПТУ „ЖИТО“ ДООЕЛ Велес на 22.12.2018 го отворија својот прв објект во општина Македонска Каменица. Со новоотворениот Жито маркет, граѓаните од оваа општина добија … [Read more...]

НОВ ЖИТО МАРКЕТ ВО СКОПЈЕ, НАС. АВТОКОМАНДА

автокоманда 3

„Жито маркети“ на 12ти Декември 2018 отвори малопродажен маркет во населба Автокоманда. Во присуство на менаџментот, деловни пријатели и гости, како и жителите на … [Read more...]

Редовен леток

[Read more...]

Викенд акција

tuborg_+_kabanosi

[Read more...]

tuborg_+_kabanosi

Тач Купон Плус

[Read more...]

Жито маркети прослави 30 години успешно работење!

3.

На 17.10. во пријатната атмосфера на винарија Стоби беа одбележани 3 децении постоење на нашата компанијата. Пристигнаа повеќе од 700 гости, блиски соработници, деловни … [Read more...]

Редовен леток 08.10.2018-24.10.2018

Screenshot_1

[Read more...]

Мини флаер

mini flaer str.1

[Read more...]