100 добитници на Бекутан подарок

100 добитници на Бекутан подарок

100 добитници на Бекутан подарок

Жито маркети во соработка со Бекутан спроведе лојална акција за сите корисници на Жито клуб картичка, а воедно и верни купувачи на Бекутан производи. Акцијата траеше од 11.05. до 14.06, период во кој купувачите пазарувајќи производи на Бекутан со својата Жито клуб картичка беа потенцијални добитници на еден од 100те вредни подароци- фротирна бањарка, ранец и сет Бекутан производи со пешкирче.

Ова е листата со добитници, доколку го пронајдете Вашето име пријавете се во најблискиот Жито маркет за да го подигнете подарокот (после пријавувањето подарокот ќе биде доставен во рок од 7 работни денови).

Честитки до добитниците и благодарност до сите за Вашата лојалност.