10 години “Жито маркети” во Општина Градско!

10 години “Жито маркети” во Општина Градско!

На 27.12.2018, четврток, Жито маркетот во Градско го прослави својот јубилеен 10-ти роденден. На нашите верни купувачи им подготвивме многу подароци, тркало на среќа, дегустации и презентации и секако, дружба со Веселиот Дедо Мраз за најмилите дечиња.

Благодарност до нашите лојални купувачи од Општина Градско и искрени честитки до целиот тим од маркетот кој сите овие години неуморно се вложува во извршување на секојдневните задачи! Погледнете дел од атмосферата во следните фотографии.